HVORDAN JEG GIKK FRA Å HA KONSTANT URO TIL Å FØLE MEG TRYGG I MEG SELV!

................

Jeg husker jeg så på andre mennesker og beundret deres trygghet og utsråling, og noe i meg sa at det var mulig også for meg. 

 

Jeg har en historie med en del uro inni meg, det vistes ikke utenpå, men inni meg føltes det som om jeg hadde en stålstang som sto å vibrerte hele tiden. 

Hadde antennene rettet utover!

................

Det var da jeg skjønte at jeg måtte begynne å bli min beste venn at det ble roligere inni meg. Jeg jobbet også masse med hvordan tankene mine var, følelseslivet og konkrete verktøy for å finne mer trygghet og raushet i meg selv. Jeg rettet rett og slett fokuset innover og begynte å kreere livet fra innsiden ut. 

Det aller første, ordentlige, møtet med Yogaen ble jeg helt fengslet. Det høres kanskje klisjeaktig ut, men jeg følte meg hjemme. Å komme fra en verden med dans og fokus på det ytre, ble det deilig å slippe alt og "bare" være meg selv.  

Et bærekraftig liv!

Jeg er glødende opptatt av at vi mennesker skal skape oss bærekraftige liv. Der bærekraftig vil si at vi skal kunne leve lenge slik vi har det. Er vi under mye press og stress vil vi ikke kunne leve gode liv, det samme gjelder med de aller enkleste hverdagsvanene vi gjør. Mange forteller meg om at de ikke lever slik de egentlig vet de trenger, de føler seg ute av balanse og leter etter mer mening i livet. 

La oss skape et liv med mening!

Slik har min vei vært....

....................

Jeg har en utdannelse innen dans og pedagogikk fra 2011 og etter 3-4 år med freelance og en kropp som kranglet både med stress og med en hofte som ikke likte dans, tok jeg utdannelse innen Yoga. Det er den aller mest intense og beste måneden i mitt liv! 

I etterkant har jeg fylt på med kunnskap som personlig trening, Yoga for Barn, Restroativ Yoga og Yin Yoga. 

Den aller siste jeg har lært mer om er Ayurveda - du kan lese mer om det hvis du laster ned den gratis guiden som ligger her: