top of page

DETTE SIER DE <3

Dette sier deltagerne:

Kurset ga med en veldig god introduksjon til yoga. Det var en fin ro over hele kurset som jeg satte veldig pris på. Jeg fikk ny og god innsikt i pust og pusteteknikker som er gull verdt. Og jeg fikk kjenne på at kroppen min er mer mottakelig for yoga og tøyeøvelser enn jeg har tenkt. Det var rett og slett en liten selvtillitsboost. Flere øvelser jeg lærte på kurset, som blant annet solhilsen, har jeg fått stor glede av i ettertid. Nå har jeg skjønt at yoga er noe for meg!

Jeg lærte masse, både av Tora, men også de andre deltakere. Erfarte at en ikke er alene om å kjenne på stress og uro, selv om man har forskjellige utgangspunkt for ha det slik. Erfarte at man et sted inni seg har ro, men at man må øve på å hente det frem.

Tenker det var mye av den behagelige stemningen som var i rommet, samt den måten du underviste på, med en ro og god forklaring. Vanskelig å beskrive det godt ,men det ble på en måte sånn at det ikke var rom for andre tanker enn det du sa vi skulle gjøre, og det var befriende.

IMG_1459sorthvitt.jpg

LEGG IGJEN EN TILBAKEMELDING

DEL DIN OPPLEVELSE <3

Vil du anbefale oss til vennene dine?

Takk for innsendingen din!

bottom of page