top of page

START HER OM DU ER NY <3

Her finner du masse gratis materiale og under står det beskrevet hva det er.

DETTE ER FOR DEG SOM ØNSKER Å GÅ PÅ FYSISKE TIMER: 

Om du ønsker å finne ut om yoga er noe for deg og du ønsker å gå på fysiske timer på Krogs kan du sende en e-post med ønske om en gratis prøvetime til hei@toraaltin.no

LAST NED E-BOKEN MED 8 STEG TIL HVORDAN DU KAN NAVIGERE UT FRA DITT DESIGN!

Last ned e-boken som inneholder beskrivelsen av de tre ulike arketypene i Ayurveda, en quiz du kan ta for å finne din type og 8 spesifikke steg til hvordan du kan navigere etter ditt design. God lesing!

DETTE ER FOR DEG SOM ØNSKER Å GJØRE YOGA HJEMME:

Bli med inn i YOGALANDSBYEN - der finner du rundt 70 videoer med ulike lengder og fokus. Det er helt gratis og du kan være medlem så lenge du ønsker. 

DETTE ER FOR DEG SOM ØNSKER Å TA INDIVIDUELL VEILEDNING ELLER VEILEDNING I GRUPPE:

Her kan du booke en gratis samtale på 20-min med Tora for å finne ut om veiledning innen yoga og ayurveda er noe for deg. 

Du sender en forespørsel på e-post og vi finner en dag det passer å ta samtalen. 

BEDRIFT?

Er dere en bedrift som ønsker yoga inn som en fast time eller som en engangshendelse som for eksempel planleggingsdag, avslutning eller teambuilding er det bare å ta kontakt!

LYTT TIL PODKASTEN!

Lytt til podkasten "Yoga og Ayurveda med Tora Altin". Denne podcasten handler om hvordan vi kan bygge oss selv opp ved bruk av Yoga og Ayurveda. Det er for deg som ønsker å finne mer balanse i kroppen, hodet, livet og hverdagen. Her snakker Tora Altin om sin egen erfaring, hvordan man kan bruke Yoga og Ayurveda til å komme mer i kontakt med seg selv og finne det livet som fungerer for seg. 

bottom of page