top of page

PRAKTISK INFO OM PÅMELDING TIL TIMER HOS TORA ALTIN AS

Her finner du en del praktisk info ved påmelding til timer: 

Du kan delta på timer i yoga og styrketrening på to ulike steder: 

 

Den ene befinner seg på Inderøy, på gården Krogs helt mot grensen til Steinkjer Kommune. Det tar ca 10 minutter å kjøre fra Steinkjer, ca 10 minutter fra Straumen og ca 30 min fra Verdal. Nært, men allikevel avsides nok til å finne den gode roen på låven. 

 

Den andre lokasjonen er på Beitstad, på Yttervik Gard. Den ligger ca 15 minutter fra Steinkjer, 20 minutter fra Namdalseid sentrum og snaue 10 minutter fra Malm. Her kan du også gjøre yoga i et fjøs, og som en bonus er det helt fantastisk utsikt! 

 

Du kjøper deg tilgang til en time som du følger i 20 eller 12 uker. Om du ønsker å delta på flere timer sender du en e-post til hei@toraaltin.no. Du får 15% rabatt på den rimeligste timen. 

 

Se oversikt over timene lengre nede.

Du vil få e-poster med all info når du melder deg på en time.

 

Detaljert info om timene:

 

Oppstart: uke 33

Lengde på timene: 16 uker

Opphold: uke 41 på grunn av høstferie

Siste uke med timer: uke 49

Du binder deg til å delta på timer ved påmelding. 

Gi beskjed ved skade/sykdom så kan timene tilrettelegges eller annen løsning. 

 

Velkommen skal du være!

Warrior Two

HVA OM JEG HAR NOEN SKADER?

 

Hvis du har noen form for skade eller sykdom og du er i tvil om det er ok å gjøre yoga kan det være kjekt å kontakte lege før du begynner på yoga. Og du bør informere instruktøren om skader/plager/sykdom, slik at du blir best mulig guidet underveis i timen.

 

HVA OM JEG ER GRAVID?

 

Si ifra til instruktøren hvis du er gravid, og gjerne så tidlig som mulig. Dette fordi det er viktig å unngå ulike øvelser den første tiden. Å gjør yoga når man er gravid er en topp måte å trene på, og det kan være en fin måte å trene på om man f.eks har bekkenløsning.

 

Woman Stretching

NOEN KJØREREGLER HELT TIL SLUTT <3

 

Gjerne skru av telefonen om du må ha den med inn i timen eller legg den igjen på gangen slik at ikke andre blir forstyrret. Når du kommer er det bare fint om du slår av en prat, men vis respekt hvis noen har behov for å være for seg selv. Hvis du kommer for sent kan du stille og rolig finne deg en plass, gjerne ta et par dype pust sittende eller liggende på matten før du blir med hvor resten befinner seg.

 

LUKT OG HYGIENE

 

Gjerne unngå å bruke masse parfyme før du skal på yoga, det er også fint om du holder en normal hygiene slik at det ikke plager noen andre. Hvis du er syk en dag så er det lurt å lytte til kroppen, noen ganger er det best å la den hvile.

 

Velkommen på timer!

bottom of page