top of page

INDIVIDUELL VEILEDNING

"Yoga is not a work-out, its a work-in. And this is the point of spiritual practice. To make us techable. To open out hearts and focus our awaeness so that we can know what we already know and be who we already are."

UNKNOWN

IMG_1465sorthvitt.jpg

Yoga er utmerket praksis til å takle hverdagens utfordringer, alt fra søvn, lite energi, følelsen av kaos, stiv nakke eller andre fysisk utfordringer som du måtte ha.

 

Tora har 8 års erfaring med å undervise i yoga og har derfor solid erfaring med de ulike utfordringene mennesker kan ha – og kan derfor skreddersy til dine behov.

 

Du vil få tilpasset praksisen til ditt nivå og dine ønsker.

Dette er hva jeg kan bidra med:

  • En time à 60 min til 900,- 

  • 5 personlige yogatimer à 60 min til 4100,-

  • 10 personlige yogatimer à 60 min til 7700,- 

 

Timene må brukes innen 6 måneder fra kjøpsdato. 

IMG_1447sorthvitt.jpg

Praktisk info

Du bestiller din pakke med timer, og derifra blir vi enige om dag for oppstart. 

Du vil få et skjema på e-post som du fyller ut og sender tilbake til meg.

Gjerne bruk litt tid på dette så jeg kan planlegge best mulig.

 

Den første timen er alltid en «bli-kjent»-time, hvor du får muligheten til å fortelle om dine utfordringer og vi kan sammen finne ut hvordan løpet legges opp videre. 

IMG_1450sorthvitt.jpg

Camilla Lange

"Etter noen private timer med Tora, har jeg nå verktøyene jeg trenger for å fortsette å utvikle meg på min yogareise. Hun har gitt meg masse tips og triks til å kunne gjøre yoga i en hektisk hverdag, som er tilpasset mine behov og ønsker. Jeg anbefaler timer med Tora på det varmeste, til alle som trenger litt veiledning eller bare en pause i hverdagen. Jeg har også fått ett eget program som er tilpasset hverdagen min, slik at jeg kan oppnå mine mål."

Bjørg Laila Rønning

"Yoga er så mye. Går du med tanker om å prøve, ta steget ut. Etter en god del timer ville jeg prøve et opplegg med yoga og personlig veiledning. Det åpnet « dører» i mitt liv som hadde vært lukket i mange år. Takket være yoga og meditasjon med Tora har jeg fått svar på hvorfor kroppen strittet imot og stadig ble tom for energi. Nå puster jeg med magen og lagrer energi. Prøv - jeg lover deg en bedre hverdag og du vil ikke angre....bare gå videre og dypere. NAMASTE.

Ps: Tora får det til å bli så naturlig og enkelt🤗"

Hvordan kan personlig yoga hjelpe deg?