Ny livsstil - fra sliten til overskudd!

 

Her kan du laste ned en gratis guide til hvordan du kan finne mer overskudd i en hektisk hverdag!

De aller beste verktøyene fra yoga og ayurveda for deg som føler deg sliten!

 

Last ned guiden her!

Føler du deg sliten?

Når dagene blir tunge er det ikke enkelt å finne overskuddet til å gjennomføre de daglige aktivitetene, humøret daler og kanskje har du måttet ta en pause fra jobben?

Du er ikke alene, jeg har vært der, og funnet veien tilbake til overskudd og energi ved å bruke Yoga og Ayurveda. 

Ved å laste ned denne guiden får du 8 enkle verktøy som du kan bruke i hverdagen, og de tar heller ikke lang tid - noe som er gull når du har mye du skal gjøre!

De hjelper deg å bygge deg opp, skape mer energi og overskudd slik at du kan kjenne på mer glede i livet <3 

 

Last ned guiden her!

OM MEG

Jeg har opplevd å være mye utladet og sliten, og det toppet seg da jeg ble tobarnsmor. Jeg merket at noe ikke var som det skulle da fordøyelsen min ble i ulage og jeg kjente at jeg følte meg tappet selv om jeg trodde jeg sov godt, bevegde meg og spiste sunt.

Nøkkelen til å finne min vei til overskuddet og gleden igjen ble Yoga og Ayurveda - og i det er det aller viktigste å finne trygghet i meg selv og indre ro - av det kommer overskudd og glede!

Jeg er Yoga - og Āyurvedainstruktør som er glødende engasjert i å finne veien til et mer bærekraftig liv. Et liv der jeg føler jeg lever i tråd med den jeg er, mine verdier, med naturen og hvordan jeg biologisk sett er skrudd sammen slik at jeg kan leve et godt liv! Jeg er alltid på leting etter det som kan gi meg et bedre liv og søker det som kan oppgradere hverdagen!

Tora Altin