top of page

Hva er Yoga?

Vinyasa Yoga er kalt meditasjon i bevegelse. Ofte med et overordnet fokusområdet på timen, som for eksempel skuldre, hofter, balanse eller lignende. Vinyasa betyr "å plassere på en bestemt måte», og ved å delta på en slik time vil du få god guiding til hvordan utføre posisjonene.

 

Det er alltid en form for bevisstgjøring av pusten i starten, oppvarming, stående posisjoner for så å roe ned igjen og selvfølgelig landet godt i avspenning/savasana til slutt.

 

Målet med timene å bli mer bevisst sin egen kropp, innta en uhøytidelig og nysgjerrig måte å se seg selv på og koble av og bare være.

Det er fokus på å formidle yoga på en forståelig og folkelig måte, men samtidig er det fokus på å videreformidle mindfullness, yogaens teknikker og historie/filosofi med små drypp i timene.

Yogamatter
Yoga utstyr

Timene passer perfekt for deg som er nybegynner eller erfaren. Du skal alltid få alternativer underveis. Timene inneholder alltid oppvarming, stående øvelser, roe ned og Yin Yoga/Restorative øvelser helt til slutt. Posisjonene skal være tilgjengelig for deg og det gis alltid alternativer til posisjonene. Dette er en time som myker opp musklene og løsner på spenninger.

Yoga hjemme

Alle timene avsluttes med elementer basert på yin-yoga og resorativyoga med fokus på muskler og bindevev. Ved å holde posisjonene kommer man dypere i muskulaturen og bindevevet, roer ned kroppen til å komme inn i en «rest and digest» – tilstand.  Ved å være med på Yin-yoga vil du oppleve en rolig atmosfære, en tilstand av velværet.

bottom of page